Тактика гри з m4a1 - Форум ZAXID-CS.org.ua
Запам'ятати Забули пароль

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: sapersat 
Форум » Counter-Strike » Тактика » Тактика гри з m4a1
Тактика гри з m4a1
BOGDANCSДата: Неділя, 06.03.2011, 18:25 | Повідомлення # 1
Група: Релізер
Ранг:
Полковник
Нагороди: 18
Репутація: 27 Стать: Чоловік

Тактика гри з зброєю m4a1

M4A1, Colt, 4-3, називайте як завгодно, є ймовірно кращею зброєю в грі як для профі, так і для новачка. Практично будь-який боєць, який грає більш-менш збалансовано, відчуває себе значно краще з Кольтом, ніж з террорскім еквівалентом АК47. Давайте ж розберемося в причинах цього феномена.

Глушник - найбільш спірний момент в грі. З одягненим глушником Кольт втрачає частину забійної сили і влучності, але зате не створює стільки шуму. Схоже все, навіть профі, сперечаються варто використовувати глушник чи ні. Особисто я вважаю за краще використовувати, тому що втрати в потужності не настільки великі, а можливість зняти ворога залишаючись невиявленими дає величезну перевага. Глушник незамінний, коли ти - один з останніх, що вижили. Навіть якщо твої постріли почують - дуже важко зрозуміти звідки вони йдуть. До того ж, навчитися управлятися з глушником, займе стільки ж часу, як і без нього, так що це лише справа смаку.

Як і більшість інших стволів, кращий спосіб стрілянини - короткі черги. Ідеальний варіант - 3-4 патрона з паузами на відновлення прицілу. Але при цьому Кольт - лідер у влучності, коли мова заходить про повністю автоматичній стрільбі. Так що якщо ворог дуже близько або майже мертвий (так що вистачить одного удару) - тисніть на гашетку, Кольт подбає про решту. Віддача у m4a1 веде приціл вгору і вправо, так що якщо ви даєте раду з цією зброєю непогано - спробуйте виправляти приціл не перестаючи стріляти.

Щоб точно стріляти з Кольтом, цілтесь в груди. Черга в 2-3 патрона при присідані - це те, що потрібно. Перша куля вдарить в груди, наступна віддача змістить прямо в голову. Якщо перша черга не покінчила з ворогом - змістити трохи трохи вбік, почекайте поки відновиться приціл (приблизно чверть секунди) і повторіть вправу. Якщо ворог і так поранений, то перша черга напевно вб'є його, якщо ж ні - друга довершить розпочате.

У ближньому бою з M4A1 найкраще втопить гашетку поки ворог не буде мертвий. Бувають винятки, але в більшості випадків це працює через відносно високої влучності Кольта в повністю автоматичному режимі.

Влучність і тиша Кольта легко роблять його переважно AK. Єдиний реальний недолік цієї зброї - відносно висока вартість. У результаті СТ часто мають перевага. І завжди можна бачити як радіє тер, якому вдалося підібрати Кольт і як він злиться втрачаючи його. Так що наступного разу, побачивши один з цих чорних, елегантних, гарних стволів - підбирай!

Прикріплення: 2517697.jpg(24Kb)

Мій сайт xapkov-team.org.ua

Повідомлення відредагував BOGDANCS - Неділя, 06.03.2011, 18:51
off
prukolprukol6Дата: Неділя, 06.03.2011, 18:59 | Повідомлення # 2
Ранг:
Полковник
Нагороди: 22
Репутація: 35 Стать: Чоловік
Глушник - найбільш спірний момент в грі. З одягненим глушником Кольт втрачає частину забійної сили і влучності, але зате не створює стільки шуму. Схоже все, навіть профі, сперечаються варто використовувати глушник чи ні. Особисто я вважаю за краще використовувати, тому що втрати в потужності не настільки великі, а можливість зняти ворога залишаючись невиявленими дає величезну перевага. Глушник незамінний, коли ти - один з останніх, що вижили. Навіть якщо твої постріли почують - дуже важко зрозуміти звідки вони йдуть. До того ж, навчитися управлятися з глушником, займе стільки ж часу, як і без нього, так що це лише справа смаку.

Дещо не згодний з вище сказаним. Головною відмінністю режимів з глушником і без є те, що без глушника більша забійна сила, не набагато менша точність. А з глушником майже та сама забійна сила, і менша віддача та більша точність. Звук тут ролі зовсім не грає, адже ви ж не слухаєте музику і граєте в кс ? Отже, на близьких і середніх дистанціях вдягаємо глушник і косимо в зажим, а на далеких відстанях знімаємо глушник і методично невеликими чергами вбиваємо ворога.

"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко

Повідомлення відредагував prukolprukol6 - Неділя, 06.03.2011, 19:01
off
BOGDANCSДата: Неділя, 06.03.2011, 19:07 | Повідомлення # 3
Ранг:
Полковник
prukolprukol6, я зовсім заплутався ......

off
prukolprukol6Дата: Неділя, 06.03.2011, 19:22 | Повідомлення # 4
Ранг:
Полковник
BOGDANCS, в чому ж там заплутуватися ?
Те, що написав ти:

Те, що думаю я:
Дещо не згодний з вище сказаним. Головною відмінністю режимів з глушником і без є те, що без глушника більша забійна сила, не набагато менша точність. А з глушником майже та сама забійна сила, і менша віддача та більша точність. Звук тут ролі зовсім не грає, адже ви ж не слухаєте музику і граєте в кс ? Отже, на близьких і середніх дистанціях вдягаємо глушник і косимо в зажим, а на далеких відстанях знімаємо глушник і методично невеликими чергами вбиваємо ворога.

off
BOGDANCSДата: Неділя, 06.03.2011, 19:25 | Повідомлення # 5
Ранг:
Полковник
prukolprukol6, ну я вважаю що глушник не варто одягати коли грає дуже багато людей. Але він збільшує влучніст, і я його практично завжди одягаю, коли на серві не дуже багато людей, десь менше 6 на 6, 5 на 5

off
prukolprukol6Дата: Неділя, 06.03.2011, 20:14 | Повідомлення # 6
Ранг:
Полковник
BOGDANCS, до чого тут взагалі кількість гравців ? Це не є вагомо для стрільби без глушника, чи без.

off
BOGDANCSДата: Неділя, 06.03.2011, 20:30 | Повідомлення # 7
Ранг:
Полковник
prukolprukol6, ну коли на тебе вибігає більше 2-3 гравців, до з глушаком буде важко впоратися

off
prukolprukol6Дата: Неділя, 06.03.2011, 21:05 | Повідомлення # 8
Ранг:
Полковник
BOGDANCS, якраз то буде легше, бо з глушником менший розкид і можна в зажим висушити трьох.

off
BOGDANCSДата: Неділя, 06.03.2011, 21:20 | Повідомлення # 9
Ранг:
Полковник
prukolprukol6, треба що користувачі по цій темі щось писали, а то вдох толкти ..

off
CJДата: Неділя, 06.03.2011, 21:25 | Повідомлення # 10
Група: Перевірені
Ранг:
Полковник
Нагороди: 6
Репутація: 12 Стать: Чоловік
Мені наприклад m4a1 with muffler дуже зручно оскільки я з ним граю понад 3-4 роки, це мені дуже помогло непогано навчитися керувати ним, коли я беру m4a1 без muffler'а, то мені здається що я трохи розучився грати))) бо досить сильна відмінність з глушником чи без! Але без глушника легко стріляється і m4a1 трохи краще тебе слухає ніж з ним!

Проект: www.101fps.org.ua

Повідомлення відредагував CJ - Неділя, 06.03.2011, 21:27
off
sapersatДата: Неділя, 06.03.2011, 22:45 | Повідомлення # 11
Група: Адміністратори
Ранг:
ADMIN
Нагороди: 125
Репутація: 161 Стать: Чоловік
Quote (BOGDANCS)
ну коли на тебе вибігає більше 2-3 гравців, до з глушаком буде важко впоратися

Спершу з одним впорайся а ти тут про 2-3 заговорив :)

Quote (BOGDANCS)
ну я вважаю що глушник не варто одягати коли грає дуже багато людей. Але він збільшує влучніст, і я його практично завжди одягаю, коли на серві не дуже багато людей, десь менше 6 на 6, 5 на 5

Тут ти вважаєш що не варто,але всеодно вдягаєш :D

Quote (prukolprukol6)
якраз то буде легше, бо з глушником менший розкид і можна в зажим висушити трьох.

Погоджуюсь із тобою

Quote (BOGDANCS)
треба що користувачі по цій темі щось писали, а то вдох толкти ..

Підключився 3

PS: Сам іграю практично завжди з глушником, привичка напевно...

Нас більше 8500 (ТИЦ-20, PR-3)
Каталог торрентів - BigTracker.org
off
PRO_100KillerДата: Неділя, 15.01.2012, 14:51 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
Quote (BOGDANCS)
так що це лише справа смаку.

згоден

Додано (15.01.2012, 14:51)
---------------------------------------------
наприклаю я використовую глушник тіль коли мені треба його або коли ховаюсь

Скромні люди живуть тихо і стріляють з пістолетів з глушніками
off
Форум » Counter-Strike » Тактика » Тактика гри з m4a1
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Статистика Форуму
Останні теми Популярні теми Кращі користувачі Нові користувачі
СЕРВЕР НЕ БАЧИТЬ ЗОВНІШНЬОГО ір (0)
Голосування за карту непраццює повністю (0)
Продам CS:GO beta (gift) (0)
Питання-Відповідь (0)
Мини-профиль (0)
Темный мини-чат для uCoz (0)
Новый отличный поск по сайту (0)
Красивое меню для сайта Ucoz (0)
Информер популярных материалов (0)
Плеер для проигрывания мп3 на сайте (0)
Часы для cs (0)
А Вам слабо долічити до 2009 ??? :)) (929)
Готовий і настроєний сервер v.1.0 УКРАЇНСЬКОЮ by sapersat (150)
Відгадай гру по скріну! (150)
Міста (98)
IP ваших серверів (95)
Гра "Три букви" - Розшивруй букви (88)
Роздача 7-8 знаків від WriterMix (82)
Сервер видно в пошуку + підтримка steam (79)
Готовий і настроєний сервер CS 1.6 v2.0 UA by sapersat (75)
Вчимося стрибати різні стрибки в КС (74)
Як відкрити порт в модемі D-Link DSL-2500U/BRU/D (62)
sapersat Постів [ 988 ]
BOGDANCS Постів [ 240 ]
prukolprukol6 Постів [ 214 ]
CJ Постів [ 186 ]
CH@iIIeP16 Постів [ 166 ]
tarzan Постів [ 164 ]
nazik100 Постів [ 143 ]
Redmix360 Постів [ 137 ]
Menisk Постів [ 120 ]
WriterMix Постів [ 118 ]
TorreS Постів [ 102 ]
maroder Постів [ 102 ]