Запам'ятати Забули пароль
Реєстрація
На головну

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: sapersat 
Форум » Counter-Strike » Запитання по серверу, портах і CS . » Не працює сервер
Не працює сервер
black0wolfДата: Неділя, 10.04.2011, 12:04 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Ранг:
Новачок
Повідомлень: 27
Нагороди: 2
Репутація: 3 Стать: Чоловік
Сьогодні з моїм сервером щось не зрозуміле відбувається. Включив сервер через деякий час він перестає працювати але не виключається. Що це може бути і як з цим боротися.
off
sapersatДата: Понеділок, 11.04.2011, 08:56 | Повідомлення # 2
Група: Адміністратори
Ранг:
ADMIN
Повідомлень: 988
Нагороди: 125
Репутація: 161 Стать: Чоловік
black0wolf, щось не зрозуміло ти написав, як це перестає працювати не виключаючись ?
off
black0wolfДата: Понеділок, 11.04.2011, 12:18 | Повідомлення # 3
Група: Користувачі
Ранг:
Новачок
Повідомлень: 27
Нагороди: 2
Репутація: 3 Стать: Чоловік
sapersat, завжди в мене якщо падає сервер, по закривається консоль, а це вона не закривається і сервер не працює.
off
sapersatДата: Понеділок, 11.04.2011, 12:24 | Повідомлення # 4
Група: Адміністратори
Ранг:
ADMIN
Повідомлень: 988
Нагороди: 125
Репутація: 161 Стать: Чоловік
black0wolf, тобто ти не можеш приконектитись ?
Одним словом встанови захист для початку, КЛАЦ
off
black0wolfДата: Понеділок, 11.04.2011, 17:38 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Ранг:
Новачок
Повідомлень: 27
Нагороди: 2
Репутація: 3 Стать: Чоловік
sapersat, ніхто не може приконектитися.
Quote (sapersat)
Одним словом встанови захист для початку, КЛАЦ

Все це вже стоїть, і нічого не допомагає.
І ще останнім часом на сервер заходить гравець з ніком "ADMuH JIOX" і в нього не відображається ір.

Додано (11.04.2011, 17:38)
---------------------------------------------
В логах помилок немає.
В консолі помічається такий рядок декілька разів.

Quote
[DPROTO]: traffic temporary blocked from 77.123.31.151 for flooding; PPS=69.0498 89; UarnLeve1=3.611060
off
wh1Te_CaTДата: Середа, 13.04.2011, 21:37 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
Ранг:
Лейтенант
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Репутація: 1 Стать: Чоловік
black0wolf, Якщо сервер орендував... напиши адмінам... або зміни повністю сервер. Зломали тобі,або є помилка...яку тяжко шукати.
off
st1m150Дата: Четвер, 14.04.2011, 07:17 | Повідомлення # 7
Група: Перевірені
Ранг:
Майор
Повідомлень: 86
Нагороди: 2
Репутація: 1 Стать: Чоловік
в мене тоже така проблема! показує що консоль відкритий і ніби сервер робить! мені пишуть друзі що з сервером? а я пишу він працює а вони кажуть що ні! я відкрив консоль і прогорнув в самий верх подивитись на фпс сервера а воно не рухається! я описав більш детально тепер як з цим боротися?

Додано (14.04.2011, 07:17)
---------------------------------------------
в мене тоже така проблема! показує що консоль відкритий і ніби сервер робить! мені пишуть друзі що з сервером? а я пишу він працює а вони кажуть що ні! я відкрив консоль і прогорнув в самий верх подивитись на фпс сервера а воно не рухається! я описав більш детально тепер як з цим боротися?

off
wh1Te_CaTДата: Четвер, 14.04.2011, 19:09 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Ранг:
Лейтенант
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Репутація: 1 Стать: Чоловік
st1m150, Зміни самі установки сервера. Пробуй.
off
st1m150Дата: Субота, 16.04.2011, 15:46 | Повідомлення # 9
Група: Перевірені
Ранг:
Майор
Повідомлень: 86
Нагороди: 2
Репутація: 1 Стать: Чоловік
Quote (wh1Te_CaT)
Зміни самі установки сервера. Пробуй.

незрозумів!?


st1m
off
hardsomeДата: Субота, 16.04.2011, 16:20 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Ранг:
Новачок
Повідомлень: 26
Нагороди: 0
Репутація: 1 Стать: Чоловік
для того щоб взнати що діється зі сервер є така папка logs в папці amxmodx. Перевір!
off
maroderДата: Субота, 16.04.2011, 20:35 | Повідомлення # 11
Група: Перевірені
Ранг:
Підполковник
Повідомлень: 104
Нагороди: 4
Репутація: 6 Стать: Чоловік
hardsome, black0wolf писав шо в логах помилок нема
off
wh1Te_CaTДата: Неділя, 17.04.2011, 15:30 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Ранг:
Лейтенант
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Репутація: 1 Стать: Чоловік
maroder, Тобі тяжко тупо всі файли з сервака викинути..і закинути?!
off
maroderДата: Неділя, 17.04.2011, 19:01 | Повідомлення # 13
Група: Перевірені
Ранг:
Підполковник
Повідомлень: 104
Нагороди: 4
Репутація: 6 Стать: Чоловік
wh1Te_CaT, взагаліто в мене немає проблем з сервером а якщо так то ти правий
off
Форум » Counter-Strike » Запитання по серверу, портах і CS . » Не працює сервер
Сторінка 1 з 11
Пошук:
РЕКЛАМА
Статистика Форуму
Останні теми Популярні теми Кращі користувачі Нові користувачі
Переклад сервісу STEAM (7)
А Вам слабо долічити до 2009 ??? :)) (929)
Вчимося стрибати різні стрибки в КС (76)
Який привайдер ви обираєте або на вашу думку найкращий?? (13)
FAQ/Гайд по раскрутке Сервера CS 1.6 (0)
Сервера cs 1.6 (0)
Шукаю людей для спілкування (0)
Стім акаунти продаю дешево (0)
Продам шаблон для скачки CS (0)
Як поміняти зброю з лівої руки на праву? (17)
Продаю стім акаунти ( дешево ) ! (61)
А Вам слабо долічити до 2009 ??? :)) (929)
Готовий і настроєний сервер v.1.0 УКРАЇНСЬКОЮ by sapersat (150)
Відгадай гру по скріну! (150)
Міста (98)
IP ваших серверів (95)
Гра "Три букви" - Розшивруй букви (88)
Роздача 7-8 знаків від WriterMix (82)
Сервер видно в пошуку + підтримка steam (80)
Готовий і настроєний сервер CS 1.6 v2.0 UA by sapersat (77)
Вчимося стрибати різні стрибки в КС (76)
Як відкрити порт в модемі D-Link DSL-2500U/BRU/D (61)
sapersat Постів [ 988 ]
BOGDANCS Постів [ 240 ]
prukolprukol6 Постів [ 214 ]
CJ Постів [ 186 ]
CH@iIIeP16 Постів [ 166 ]
tarzan Постів [ 164 ]
nazik100 Постів [ 143 ]
Redmix360 Постів [ 137 ]
Menisk Постів [ 120 ]
WriterMix Постів [ 118 ]
maroder Постів [ 104 ]
TorreS Постів [ 102 ]
tracer Постів [ 100 ]
Carbon Постів [ 96 ]
golfimbul Постів [ 86 ]
biobi(22:32)
trep(22:07)
vadik111(16:36)
saturn(14:12)
Mavavto(18:33)
vaxa(16:24)
1ivan1(23:42)
iStark(22:17)
kip(18:31)
Nalpenko1(02:12)
kasper01(17:18)
Valik(21:55)
Amid1212(22:21)
Looney_94(19:30)
PeTrUkk12(18:21)

Нових сьогодні: 0

РЕКЛАМА