Запам'ятати Забули пароль
Реєстрація
На головну

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: sapersat 
Форум » Counter-Strike » Відкриваємо порти » Що таке Порт ( Мережний порт )
Що таке Порт ( Мережний порт )
sapersatДата: Середа, 14.04.2010, 12:40 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратори
Ранг:
ADMIN
Повідомлень: 988
Нагороди: 125
Репутація: 161 Стать: Чоловік
Мережевий порт - параметр протоколів TCP і UDP, що визначає призначення пакетів даних у форматі IP, що передаються на хост по мережі.
Це умовне число від 1 до 65535, що дозволяють різним програмам, виконуваним на одному хост, одержувати дані незалежно один від одного (надають так звані мережеві сервіси). Кожна програма обробляє дані, що надходять на певний порт (іноді кажуть, що програма «слухає» цей номер порту).
Зазвичай за деякими поширеними мережевими протоколами закріплені стандартні номери портів (наприклад, веб-сервери зазвичай беруть дані по протоколу HTTP на TCP-порт 80), хоча в більшості випадків програма може використовувати будь-який порт.
Простою мовою: Порт - це двері в комп'ютері (який підключений до мережі), через яку програми виходять в Інтернет / Мережа, а отже і Ви
off
RevCrewДата: Вівторок, 21.12.2010, 21:29 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
Я скачав серв і не знаю як визначити свій порт(((
Підскажи будь-ласка!!!

Додано (21.12.2010, 21:29)
---------------------------------------------
буду вдячний якщо підкажеш)))

off
BOGDANCSДата: Вівторок, 21.12.2010, 22:10 | Повідомлення # 3
Група: Релізер
Ранг:
Полковник
Повідомлень: 240
Нагороди: 18
Репутація: 27 Стать: Чоловік
Я наприклад можу ставити сервер на різні порти, в мене 5 серверів один 27015, другий 27016 і т.д.


Мій сайт xapkov-team.org.ua
off
tarzanДата: Вівторок, 21.12.2010, 22:54 | Повідомлення # 4
Група: Перевірені
Ранг:
Полковник
Повідомлень: 164
Нагороди: 3
Репутація: 10 Стать: Чоловік
RevCrew, його не потрібно визначати, його потрібно відкрити.
off
DemureДата: Неділя, 06.03.2011, 17:48 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
а який порт має бути на модем D-Link 2540U?????
off
Big_gun_boyДата: Неділя, 06.03.2011, 21:47 | Повідомлення # 6
Група: Перевірені
Ранг:
Лейтенант
Повідомлень: 61
Нагороди: 4
Репутація: 8 Стать: Чоловік
Demure, таким під який в тебе сервер зібраний...

ua ua ua


Можете недякувати...!)))
off
fedjapavukДата: Вівторок, 15.03.2011, 18:41 | Повідомлення # 7
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
поможіть пліз я зробив сервер і замутив фішку із no-ip.com і коли хочу запускати сервер пишеCoudn't allocate port 27015 я порт відкрив і провіряв спеціальною прогою з цього сайту , було все добре. Поможіть пліз!!!!!! У мене не має сталого ip!!!!!!!!!
off
klimalexxДата: Вівторок, 16.08.2011, 19:39 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
BOGDANCS, в тебе мабуть і модем Callisto. В мене теж був, 65535 портів і всі відчинені.
Зараз стоїть ZXV10H108L
off
AdamolehoДата: Середа, 12.10.2011, 13:04 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
Народ очень очень прошу очень,скажите плз я зделал свой сервер,и друзья немогут зайти,думаю стото с портом н оя в этом нерозбераюсь((,может ктото мне в скайп написатЬ?очень прошу adamoleho-скайп мой

Вхахахах я лах
off
Vitya_AKДата: Неділя, 04.12.2011, 10:22 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
Я немогу отрыть порты.Мой модем tp-lunk TD-W8950ND :'( ,с зухелем проблем не было,а тут проблемы :(
off
МінімалДата: Середа, 01.02.2012, 02:23 | Повідомлення # 11
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
підскажіть будласка
як відкрити порт у
CABLE / DSL ROUTER
Model No. TL-R402M)))
Будласка))))
off
OverkillДата: Вівторок, 01.05.2012, 17:46 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
Помогите пожалуйста , создал свой кс серв а незнаю как открыть порт все перепробывал не хочет открывать хочу открыть порт 27017 у меня СЕТКА не интернет , мой скайп drelfdrelf пишите
off
RomawkaДата: Четвер, 29.11.2012, 15:36 | Повідомлення # 13
Група: Користувачі
Ранг:
Гість
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0 Стать: Чоловік
проблема з портами поможіть romanroman5344
off
Форум » Counter-Strike » Відкриваємо порти » Що таке Порт ( Мережний порт )
Сторінка 1 з 11
Пошук:
РЕКЛАМА
Статистика Форуму
Останні теми Популярні теми Кращі користувачі Нові користувачі
Переклад сервісу STEAM (7)
А Вам слабо долічити до 2009 ??? :)) (929)
Вчимося стрибати різні стрибки в КС (76)
Який привайдер ви обираєте або на вашу думку найкращий?? (13)
FAQ/Гайд по раскрутке Сервера CS 1.6 (0)
Сервера cs 1.6 (0)
Шукаю людей для спілкування (0)
Стім акаунти продаю дешево (0)
Продам шаблон для скачки CS (0)
Як поміняти зброю з лівої руки на праву? (17)
Продаю стім акаунти ( дешево ) ! (61)
А Вам слабо долічити до 2009 ??? :)) (929)
Готовий і настроєний сервер v.1.0 УКРАЇНСЬКОЮ by sapersat (150)
Відгадай гру по скріну! (150)
Міста (98)
IP ваших серверів (95)
Гра "Три букви" - Розшивруй букви (88)
Роздача 7-8 знаків від WriterMix (82)
Сервер видно в пошуку + підтримка steam (80)
Готовий і настроєний сервер CS 1.6 v2.0 UA by sapersat (77)
Вчимося стрибати різні стрибки в КС (76)
Як відкрити порт в модемі D-Link DSL-2500U/BRU/D (61)
sapersat Постів [ 988 ]
BOGDANCS Постів [ 240 ]
prukolprukol6 Постів [ 214 ]
CJ Постів [ 186 ]
CH@iIIeP16 Постів [ 166 ]
tarzan Постів [ 164 ]
nazik100 Постів [ 143 ]
Redmix360 Постів [ 137 ]
Menisk Постів [ 120 ]
WriterMix Постів [ 118 ]
maroder Постів [ 104 ]
TorreS Постів [ 102 ]
tracer Постів [ 100 ]
Carbon Постів [ 96 ]
golfimbul Постів [ 86 ]
spaulet(01:41)
biobi(22:32)
trep(22:07)
vadik111(16:36)
saturn(14:12)
Mavavto(18:33)
vaxa(16:24)
1ivan1(23:42)
iStark(22:17)
kip(18:31)
Nalpenko1(02:12)
kasper01(17:18)
Valik(21:55)
Amid1212(22:21)
Looney_94(19:30)

Нових сьогодні: 0

РЕКЛАМА